15 Oktober - Underbara minnen ♥



Satt och kollade runt på internet inatt och så hittade jag De Vilda Djurens Flykt att ladda ner! Har kollat innan utan att hitta (man måste ju ha det på svenska såklart..) så blev urglad att hitta det.
De sändes 1993 men då jag bara var 2 år då så antar jag att det var när dom sände det 2000 igen som jag såg det.
Det är verkligen nostalgi på hög nivå när man kan introt fast man inte sett det på så många år.




Kommentarer
Postat av: Maria

Haha skulle nog helst inte vilja lägga på minnet något så hemskt som dig! Ha en fin kväll! ;)

2011-10-15 @ 23:09:41
URL: http://marianathalie.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha gumman min kompis kommenterade runt från min blogg som du kanske såg så förstod jag inte vad du menade i början och så sa hon att hon kommenterat runt, men det spelar egentligen ingen roll för du verkar ju vara hur deprimerad som helst på livet, så I wish you luck men ditt liv som du inte kommer att komma långt med. Fortsätt kolla på din djur och kaniner och lev i din egna värld. Gud så otrevlig du var! Som sagt I wish you luck deppiga flicka! ;)

2011-10-15 @ 23:27:02
URL: http://marianathalie.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha hur gammal är du egentligen typ tio? Har du inget annat bättre för dig. Lilla njaaa du har ju verkligen koll du med 10 år..

2011-10-15 @ 23:39:21
URL: http://marianathalie.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha över tretton? oojaa du var ju ung. Varför lägger du då ner tid på det? :)Du verkar ju bry dig hur mycket som helst men sure för mig känner inte dig direkt för att ta åt mig av det du säger men att vara otrevlig kommer man inte långt med. Livet är kul var glad istället för deppig och otrevlig (bilden du ger mig utav dig)! Men som sagt lycka till och hej på dig! Kanske växer upp snart trots allt ;)

2011-10-15 @ 23:55:28
URL: http://marianathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0