Tele2 kan verkligen ta sig i röven!

Fy helvete vad jag hatar dom! Jobba för nöjda kunder? Knappast!

Jag har fått en räkning från dom, står att jag ringde "Mobil - Djuice" 2 gånger i 7 sekunder? Hur logiskt är det?
5 kr för det. Vilka är Djuice ens? vafan är det för något?
Sen "Mobil - Telia" i 19 minuter 54 kr för det.
Så helvete heller att jag tänker betala det! Jag ringer bara min mormor från hemtelefonen, varför? Jo, för att jag är för lat för att leta upp mammas mobil nr i mobilen och slå det för att ringa från hemtelefonen. + att det är billigare från mobilen.

ALLTID problem med tele2. Alltid, alltid, alltid!
Är det inte telefonen som lägger av så funkar inte tvkanalerna, är det inte de så funkar plötsligt inte internet.

Bad om att få vilka nr som jag nu skulle ha ringt för 54 kr, då kostar det 99 kr att få?! 99 kr för ett jävla papper.
Är ju som att betala pengar för att ta bort en gurka från McDonalds hamburgare.
Idiotiskt rent ut sagt..

"Men det är registrerat från din hemtelefon, du har ringt det. Jag kan inte göra något, våra system funkar precis som dom ska."
MEN NEEJ! Vem har ringt? Min katt? Telefonen själv? Jävla inkompetenta fanskap är dom.


EDIT:
Mamma kom hit och hälsade på, så hon var snäll och ringde tele2 eftersom jag bara chattade med dom. Och då är dom trevliga, skulle kolla över och skicka hem något, ringa mamma på måndag och fixa.
Kollade även igenom alla gamla räkningar och som jag sa till honom, jag har ALDRIG ringt ett mobil nr, och mycket riktigt. Bara ringt till fastna nummer i över 1år.

18 Oktober - Gå och dränk dig Kajsa..


16 Oktober -


Jag bara älskar utsikten från två av mina fönster.



Klockan 8 kom mamma och hämtade mig för att vi skulle iväg och hämta ved, det var en plus grad ute och jag hade knappt sovit något inatt, så kändes verkligen mindre kul.
Skönt nog var det "bara" två kubikmeter vi skulle hämta. Slänga i det i släpet tog en halv timme och sen lava upp det hos mamma tog en timme ungefär.

Kröp ner i mammas säng sen för jag var jättefrusen
och låg där i 3 timmar innan jag fick upp varmen igen, helt sjukt!
Hade en morgonrock, en filt och ett täcke men ändå låg jag och skakade och var helt iskall.

Sen blev det iallfall våfflor och mys, så varit en bra dag även fast det inte var världens roligaste grej att hjälpa till med veden.

16 Oktober -



Varje sommar lovar jag mig själv att äta en massa jordgubbar, äta det till frukost varje dag ungefär.
Men snål (läs penga medveten) som jag blivit tycker jag 30 kr för en liter är för dyrt, så jag väntar tills det blir billigare såklart. Så när dom är nere på 15 kr blir jag superglad men så märker man att jordgubbarna är inne i det sista och hälften är mögliga eller sådär lite sönder skadade.
Så varje sommar när det knappt går att få tag i länge beklagar jag mig själv, men samtidigt så tror jag min mage är överlycklig över att slippa en hel jordgubbssäsong fylld med jodgubbar då han inte gillar det lika mycket som jag precis.
Men oj vad jag skulle kunna ge allt just nu för att få äta en massa jordgubbar och smultron.

15 Oktober - Underbara minnen ♥



Satt och kollade runt på internet inatt och så hittade jag De Vilda Djurens Flykt att ladda ner! Har kollat innan utan att hitta (man måste ju ha det på svenska såklart..) så blev urglad att hitta det.
De sändes 1993 men då jag bara var 2 år då så antar jag att det var när dom sände det 2000 igen som jag såg det.
Det är verkligen nostalgi på hög nivå när man kan introt fast man inte sett det på så många år.




14 Oktober - Oboy ♥



Sitter just nu med en kopp varm oboy, sån man gör på vatten istället för mjölk. Underbart gott är det!
Dock är den otroligt dyr, vilket jag inte fattar. 8 påsar tror jag det var för 60-80 kr, eller kanske bara jag som är en snål smålänning? haha.

Ser förövrigt ut som ett döttspöke (Och ja, spöken brukar ju vara döda.. Men jag ser liksom ut som ett spöke blandad av död.), är otroligt trött och inte gjort mig något iordning.

14 Oktober - Städningen går framåt!

Jepp jepp, min städning går framåt. Har så ont i min rygg bara så måste vila då och då, därför drar det verkligen ut på det och + att jag går mellan datorn med och snackar på msn, haha.
Hade jag skitit i datorn och ryggen hade varit bättre hade man väl varit klar på 2 timmar typ iallfall.. Nu har jag hållt på från halv 11 och fortfarande kvar.

Min katt har fått för sig att bajsa på toa golvet, att det är roligare än att bajsa i kattlådan. Jag håller inte riktigt med henne om det måste jag erkänna så nu har jag skurat golvet på toan med 3dl klorin i 4 liter vatten typ, lite för mycket kanske..? Men hoppas det tar bort all lukt så hon inte känner något kiss eller bajs där och fortsätter och tror det är okej.

Så just nu luktar det som ett badhus i hela lägenheten, haha!
Man får upp en massa minnen i huvudet av lukten. Typ när man gick i 4an-5an och var och badade med kompisar efter skolan, jag och min dåvarande bästa kompis och några av dom killarna man var kär i, haha.
Vi brukade vara kvar till stängning och fjäska för den som jobbade att vi fick bubbla gratis om vi samlade in alla grejer som låg i vattnet, vilket alltid gick hem. Minnen, minnen, minnen♥

14 Oktober - Jag är INTE död..

Nepp, jag är inte död! Inte än iallfall.. haha.
Jag är bara allmänt kass på att uppdatera och min dator har bråkat med mig...igen.
Köpte ny dator för den andra var full med skit, virus, lät konstigt osv. Gillar inte när någon rör min dator så att lämna in på lagning är inte ett alternativ liksom, och nu var jag smart nog och sket i att fixa något virus program efter det gick ut som ingick i 3 månader när jag köpte datorn.
Sååå den är "utsatt för risk!" som datorn såfint berättar för mig dagligen.


Hur som.. Nu ska jag STÄDA! haha, otroligt!
Har inte diskat på 3 veckor ungefär, behöver jag ens förklara hur hemskt det luktar i köket? Superskönt att det inte sprider sig utan stannar där ;P haha. Men oj vilken ångest jag har för att ta tag i det där, skit äckligt att röra den disken nu ju. Hade jag haft pengar hade jag slängt allt och köpt nytt.
Annars är det kläder överallt, saker i hela hallen, mm. Så nu ska det bli snyggt, fixa upp min nya spegel som jag köpt senare i helgen och mamma kommer bli så stolt över mig!

RSS 2.0